Google brengt Google I/O 2017 app uit in Play Store

Volgende week begint weer de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie Google I/O. Hier kunnen we mogelijk nieuwe diensten en producten bewonderen die Google laat zien. De applicatie geeft bijvoorbeeld het programma gedurende de dagen van Google I/O.

Google I/O 2017 app

Voor de komende editie van Google I/O heeft het bedrijf een update uitgebracht voor de Google I/O app. Dit jaar vindt Google I/O 2017 plaats van 17 tot en met 19 mei 2017 in Mountain View. Met de Google I/O 2017 app blijf je op de hoogte van de gebeurtenissen rondom het event. Vorig jaar was relatief gezien een drukke editie.

Wordt het dit jaar ook weer zo’ drukke editie vol nieuwe diensten? Dat is nog maar de vraag. We verwachten in ieder geval meer informatie over Android O. De Developer Preview inclusief de aankondiging van Android O kwam erg onverwachts. De mogelijkheid bestaat dat Google tijdens I/O 2017 het beta-programma opent. Hierover zijn al enkele aanwijzingen opgedoken. Mogelijk legt Google ook meer uit over de nieuwe features van chat-app Google Allo.

In de Google I/O 2017 app vind je het programma met de verschillende keynotes, sprekers en sessies. Daarnaast worden sommige presentaties via een livestream live uitgezonden en via de app kun je direct inschakelen. De app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Uiteraard zal DroidApp verslag doen van Google I/O 2017.

Google I/O 2019
Google I/O 2019
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel