Google Keep update maakt notitie-app een stuk makkelijker: snel acties ongedaan maken

Google Keep is de notitie-app van Google. Je kunt niet alleen snel even een notitie typen, je kunt ook een foto snel opslaan, takenlijstje maken of herinnering instellen. Een handige update laat je snel acties ongedaan maken met de bekende pijltjes ‘undo’ en ‘redo’.

Google Keep: acties ongedaan maken

Er wordt vanaf nu een nieuwe update uitgerold voor Google Keep. De applicatie wordt door Google zo nu en dan voorzien van nieuwe functies en vandaag is er de mogelijkheid bijgekomen om snel acties ongedaan te maken. Hiervoor kun je gebruik maken van de pijltjes onder in beeld die verschijnen tijdens het typen. Er is een pijltje ‘Undo’ voor het ongedaan maken en een pijltje ‘Redo’ toegevoegd om te herstellen.

Google Keep Undo Redo

Het is slechts een kleine toevoeging aan de notitie-app van Google, het is wel een welkome aanvulling. Op dit moment wordt de update met de nieuwe feature uitgerold via de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen wachten, dan kun je hier alvast de APK downloaden. Hou er rekening mee dat de versie van het installatiebestand per toestel kan verschillen.

Google Keep - Notities en lijsten
Google Keep - Notities en lijsten
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel