Google Keyboard 4.1 voorzien van woordenboek-synchronisatie (+ APK)

Google heeft een nieuwe versie vrijgegeven van het Google-toetsenbord. De app, genaamd Google Keyboard, is bijgewerkt naar versie 4.1 en omvat een aantal handige nieuwe functies, zoals woordenboek-synchronisatie.

Google Keyboard 4.1

Google Keyboard 4.1 is uitgebracht voor Android. Met de nieuwe versie van de toetsenbord-app kan je nu je account koppelen en je persoonlijke woordenboek synchroniseren. Hierdoor kan je op meerdere apparaten de zinsvoorspelling en opgeslagen woorden bereiken. Handig als je meerdere Android-smartphones gebruikt of naast je smartphone ook een tablet gebruikt.

Google Keyboard 4.1

Een andere nieuwe functie is de uitgebreidere ondersteuning voor een Bluetooth-toetsenbord. Je kan via een dergelijk toetsenbord nu sneller emoji (emoticons) bereiken door op dit fysieke toetsenbord op de Alt-toets te drukken.

De nieuwe versie van Google Keyboard wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. Het kan even duren voordat de nieuwe versie van de app daar te vinden is. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, download dan hier de Google Keyboard 4.1 APK.

Gboard: het Google-toetsenbord
Gboard: het Google-toetsenbord
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

via Androidpolice

Lees ook

Reageer op dit artikel