Google livestream: volg de aankondiging van 4 oktober 2016

Vandaag gaat het gebeuren; de grote aankondiging van Google. Nieuwe Pixel-smartphones, de nieuwe Chromecast, Google Home en vernieuwingen rondom Daydream VR. Maar dat is nog niet alles. Google zal ons vandaag nog veel meer laten zien. Wij vertellen je hoe je alles kunt volgen.

Google livestream

Het moment waar we met zijn allen naar uitkeken is bijna zover. Vandaag zal Google de wereld verrassen met meerdere nieuwe diensten en producten. Natuurlijk verwachten we de nieuwe Pixel en Pixel XL smartphone, de nieuwe 4K Chromecast Ultra en natuurlijk meer details over Google Home.

Van het weekend hebben we een uitgebreid artikel gepubliceerd met een vooruitblik op 4 oktober, met wat we allemaal kunnen verwachten. In dit artikel gaan we dieper in op alle producten. Denk bijvoorbeeld ook aan Andromeda, de eigen WiFi-router van Google en nog veel en veel meer.

Onderweg of thuis kan je alles op de voet volgen van de aankondiging. Hieronder vind je de livestream waar vanaf 18:00 uur Nederlandse tijd Google zal beginnen met de presentatie.

Uiteraard staat de DroidApp redactie in de startblokken om je op de hoogte te houden van al het nieuws. Via de DroidApp App kan je overigens op de hoogte blijven van het nieuws, en bijvoorbeeld de notificaties inschakelen.

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel