Google Now: je complete gids voor Olympische Spelen in Rio

Tijdens de Olympische Spelen in Rio kan je alles op de voet volgen met Google Now. Google heeft een groot aantal handige functies aan Google Now toegevoegd zodat je niks van de sporters uit binnen- en buitenland hoeft te missen. Denk aan de uitslagen, het programma en nog veel meer.

Google Now: Olympische Spelen 2016

Op 5 augustus, komende vrijdag, zullen de Olympische Spelen in Rio de Janeiro van start gaan. Tijdens dit grote sportevenement worden er tientallen verschillende sporten beoefend waarin duizenden sporters hun prestaties laten zien. Google heeft nu bekend gemaakt dat je alle ontwikkelingen gewoon via Google Now kunt volgen.

Google Now laat je het wedstrijdschema zien, de medaillespiegel en realtime resultaten. Tevens zie je in Google Now ook direct de trending atleten waarop op gedurende die periode het meest op gezocht wordt met Google. In Google Now krijg je nog veel meer nieuws over de Olympische Spelen van 2016. Zo kan je de verschillende onderdelen bekijken met de deelnemende sporters en de bijbehorende locatie. Alles kan je van dag tot dag volgen.

Om de informatie over de Olympische Spelen in Google Now zichtbaar te krijgen hoef je in de zoekbalk alleen maar Olympische Spelen in te voeren. Vervolgens krijg je een aparte sectie te zien die je uit kunt klappen met de uitgebreide informatie. Je kunt tevens de notificaties inschakelen dat je bij een gebeurtenis hiervan direct een melding krijgt.

De functie voor de Olympische Spelen is vanaf nu beschikbaar op zowel Android als iOS.

Google
Google
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel