NOS app update: 14 livestreams voor Olympische Spelen

Voor de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro, heeft de NOS app een update gekregen. Tijdens het grote sportevenement zal de NOS ons op de hoogte houden via televisie, internet, radio en natuurlijk via de app. Met de update is de NOS app helemaal klaar voor de Olympische Spelen van dit jaar.

NOS – Olympische Spelen

Op vrijdag 5 augustus wordt het startschot gegeven voor het begin van de Olympische Spelen in Brazilië. Duizenden sporters van over de hele wereld laten in Rio de Janeiro zich van hun beste kant zien. Van boksen tot waterpolo, van wielrennen tot atletiek en van hockey tot aan volleybal. Ook dit jaar zendt de NOS de verschillende sporten uit op televisie en op mobiel!

NOS app Olympische Spelen livestream

Na de update voor de NOS app, die zojuist is uitgebracht, ben je klaar voor de Olympische Spelen van 2016. Wanneer het sportevenement op het punt van beginnen staat kan je via de applicatie de livestream bekijken. Via je smartphone of tablet kan je een keuze maken uit veertien livestreams zodat je niks van de gebeurtenissen in Rio hoeft te missen. Naast de livestreams blijf je ook op de hoogte van het laatste nieuws uit Brazilië. Dankzij de Olympische samenvatting kan je de hoogtepunten nog eens terugkijken.

De update voor de NOS app is beschikbaar via onderstaande button in de Google Play Store.

NOS
NOS
Ontwikkelaar: NOS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel