Volg het EK 2016 via de nieuwe functie in Google Now

Google heeft de slimme app Google Now uitgebreid met functies voor het EK 2016 in Frankrijk. Op 10 juni zal de eerste wedstrijd gespeeld worden, maar tot die tijd worden er verschillende vriendschappelijke oefenwedstrijden gespeeld. Via Google Now kan je alles rondom het EK voetbal volgen.

Google Now: EK 2016

Google heeft Google Now klaargestoomd voor het EK voetbal 2016. Zojuist ontdekte we de nieuwe functies in de slimme app voor Android. Tijdens het WK 2014 was Google Now ook al in de voetbalsfeer. Bij het openen van Google Now kan je aangeven welke teams je zou willen volgen. Staat je favoriete team er niet tussen, dan kan je deze bij aanpassen > sport zelf toevoegen.

De beste EK 2016 apps: EK 2016: de beste apps om het EK voetbal te volgen

Vanaf dat moment houdt Google Now je op de hoogte met de komende en gespeelde voetbalwedstrijden. Je ziet in de kaarten de komende wedstrijden staan van de teams die je wilt volgen. Door op deze kaart te tikken krijg je uitgebreidere informatie te zien. Zo zie je informatie over het wedstrijdverloop als de wedstrijd bezig is, en krijg je de opstelling van de teams te zien in Google Now. Ook het laatste nieuws rondom het elftal wordt getoond in de applicatie. De uitslagen van de eerder gespeelde interlands zijn eveneens op te vragen, net als de standen van de verschillende groepen en statistieken van de wedstrijden.

Voor de nieuwe EK 2016 functie in Google Now is geen update nodig. De functie wordt automatisch aan de kant van de server geactiveerd. En hoewel Oranje niet deelneemt aan het EK, kan je wel alvast de vriendschappelijke wedstrijd Nederland tegen Oostenrijk via Google Now live volgen.

Google
Google
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel