Google Now doodle voegt fruitige game toe voor Olympische Spelen

Voor de Olympische Spelen is Google Now al helemaal klaar. Maar vanaf vandaag is er een interactieve doodle te vinden in Google Now waarachter een fruitige game schuilgaat. De Doodle Fruit Game is voor iedereen beschikbaar en is niet alleen een leuk tijdsvermaak maar ook nog informatief.

Doodle Fruit Game

Degenen die vandaag Google Now opstarten krijgen een fruitige doodle te zien, op de plaats van het Google logo. Met regelmaat past Google het logo aan op gebeurtenissen, evenementen of andere momenten. Zo ook vandaag, om de start van de Olympische Spelen te vieren. Eerder werd Google Now al voorzien van uitgebreide Olympische Spelen opties.

Wanneer er op de doodle gedrukt wordt, opent zich een animatie met een mogelijkheid om één van de zeven games te spelen. Eén van de games heeft als doel om als eerste over de finish te komen en hierbij niet geraakt wordt door de rollende meloen, achter je. Als dit gebeurt verander je in een smoothie. Ook kan je in een ander spel door te bewegen met je smartphone soort van golfen en dit allemaal met stukjes fruit en met de spin moet je obstakels ontwijken.

Er zijn verschillende karakters in het spel terug te vinden, zoals een aardbei, een citroen en een spin. Voordat het spel begint krijg je iedere keer een weetje over de fruitsoort die voorkomt in het spel. Voor de games hoeft er niks gedownload te worden, je hoeft alleen maar Google Now op te starten.

Lees ook: Olympische Spelen 2016: mis niks met deze 6 apps

Google
Google
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel