Google Now start met tonen kaarten op Android Wear (+ APK)

Google Now heeft ondersteuning toegevoegd voor Android Wear. Op je smartwatch krijg je nu de kaarten te zien die je normaal ook op je smartphone kunt bekijken. Een handige toevoeging voor Android Wear-bezitters.

Google Now: Android Wear

Google Now is met een nieuwe beta-versie gekomen. De update voor de app maakt het mogelijk om kaarten te bekijken op je smartwatch met Android Wear. De kaart duikt na installatie op bij de andere kaarten op het scherm van je smartwatch. Lezer Christiaan laat weten dat hij op dit moment alleen de kaart ziet van het weer. Het is aannemelijk dat het aanbod van kaarten in de komende tijd uitgebreid zal gaan worden. Hieronder hebben we een preview van wat er momenteel te zien is in Google Now met Android Wear.

Zoals gezegd is de nieuwe ondersteuning voor Android Wear in Google Now vooralsnog alleen beschikbaar in de beta-versie van Google Now. Alles over hoe je deel kunt nemen aan de beta-groep van Google Now lees je hier. Daarnaast is de applicatie ook als APK te downloaden. Houd er rekening mee dat er per toestel een ander soort APK-bestand nodig kan zijn, installatie en gebruik is op eigen risico. Download hier de Google Now 5.6.22.19 APK.

Bekijk ook: Android Wear: 27 onmisbare apps voor je smartwatch

Google
Google
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Tip
Christiaan
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel