Google Pixel 2 specificaties gelekt door doorgaans betrouwbare bron

Een doorgaans goed geïnformeerde bron heeft informatie naar buiten gebracht over de nieuwe Pixel 2 toestellen van Google. De specificaties waar meer informatie over is, gaat over de toestellen die nu nog rondgaan onder de codenamen Taimen en Walleye.

Google Pixel 2 gelekt

Dit jaar komt Google naar verwachting met minimaal twee nieuwe Pixel-toestellen. Er zouden er drie komen met een klein scherm, groot scherm en nog groter scherm, maar zoals het er nu naar uitziet is de middelste geschrapt van de planning. In ieder geval één toestel, vermoedelijk de Taimen, wordt weer door LG gefabriceerd. LG mocht in het verleden al vaker een toestel maken uit de Nexus-serie.

Pixel 2 Walleye

We beginnen met de Pixel 2 Walleye, de naam waaronder het toestel nu rondgaat. De Walleye zou volgens de bron voorzien zijn van een 4,97 inch Full-HD scherm waarbij het ontwerp vrijwel identiek zou zijn aan de Pixel die nu op de markt is. Daarbij zou Google overwegen de 3,5 millimeter aansluiting weg te halen, in ruil voor stereo-speakers. Er komt een Snapdragon 835 processor, 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Het moet dus als één van de weinige een compact toestel worden met premium specificaties.

Pixel 2 Taimen

Dan is er nog de Pixel 2 Taimen, die waarschijnlijk uit de fabriek van LG komt rollen. Het toestel krijgt een 5,99 inch 1440p OLED-display. Daarbij zullen er kleinere bezels (schermranden) zijn en komt er (ook) een 128GB model. De smartphone krijgt een Snapdragon 835 processor mee, samen met 4GB RAM en één camera met dual-LED flitser. Er is een two-tone glas en metalen afwerking en natuurlijk de vingerafdrukscanner. Wel zal de achterkant minder van glas zijn zoals bij de huidige Pixel en Pixel XL het geval is.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe Pixel-smartphones van Google hun debuut maken. Uiteraard zal DroidApp je op de hoogte houden zodra er meer informatie bekend is. De informatie die nu bekend is, komt van een bron die in het verleden accurate en juiste informatie wist te delen. Ook heeft de bron een tijd doorgebracht met het toestel, of de toestellen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel