Nieuwe 3D-renders Pixel 2 en Pixel 2 XL tonen toestellen met smalle schermranden

Op het internet gaan al enige tijd de berichten rond over de Pixel 2 en Pixel 2 XL. De twee nieuwe Pixel-smartphones zouden mogelijk deze herfst aangekondigd worden. Nu zijn er nieuwe 3D-renders opgedoken waarin we de twee toestellen nog eens goed krijgen te zien. Google lijkt afscheid te nemen van de 3,5 mm aansluiting.

Pixel 2 renders

Hoewel het nog niet helemaal duidelijk is of Google de toestellen inderdaad Pixel 2 en Pixel 2 XL gaat noemen, worden deze namen voor de duidelijkheid nu wel gebruikt. Eerder kregen we al een duidelijke Pixel 2 XL foto te zien en nu heeft OnLeaks interessante 3D renders gepubliceerd. Hierop zien we hoe de toestellen er mogelijk uit komen te zien.

Google Pixel 2 renders

De afmetingen van de Pixel 2 zouden zijn; 145,3 x 69,3 x 7,8 mm (dikte van 8,2 mm inclusief de zogenoemde camera-bump). Bij de Pixel 2 XL zouden de afmetingen zijn 157,6 x 76,3 x 7,9 mm en een dikte van 8,6 mm inclusief de camera-bump. We zien dunne schermranden; iets wat tegenwoordig een trend is en we eerder zagen bij de LG G6 en Galaxy S8. We zien hieronder de Pixel 2, onder de volgende alinea de Pixel 2 XL.

Aan de achterkant zien we weer een behuizing van gedeeltelijk glas en gedeeltelijk aluminium. Tevens vinden we hier de vingerafdrukscanner. Google ziet af van het gebruik van de 3,5 millimeter aansluiting, als we de renders mogen geloven. Dit is heel opvallend (als dit inderdaad klopt) omdat Google vorig jaar nog in een promotievideo van de Pixel en Pixel XL de draak hiermee stak tegenover Apple. Aan de voorzijde bevinden zich de front-facing speakers.

Eèn van de twee Pixel 2-toestellen zou in ieder geval door LG gefabriceerd worden. Echter is het nog onduidelijk wanneer we precies de nieuwe toestellen kunnen verwachten en ontbreken verdere details. Geruchten spreken over een Snapdragon 835 of de nog onaangekondigde 836 processor. We verwachten de nieuwe Pixel-toestellen rond de herfst.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel