Video toont toffe concept-renders van Google Pixel 2 (XL)

De Google Pixel 2 moet dit jaar aangekondigd worden, zo is de verwachting. Een enthousiaste designer heeft zich laten inspireren door verschillende smartphones en presenteert toffe concept-renders van de Google Pixel 2 (XL).

Pixel 2 concepten

In de afgelopen maanden hebben we zo nu en dan wat informatie gekregen over de nieuwe Google Pixel 2-smartphones. In ieder geval één Pixel 2 zal geproduceerd worden door LG en ook de codenamen zijn al rondgegaan; Walleye en Taimen. Mogelijk krijgt de Taimen een 5,99 inch display met kleine schermranden.

Hoewel nog veel informatie onduidelijk is, heeft een designer zich uitgeleefd op de nieuwe Google-toestellen. In bovenstaande video zien we de Pixel 2 met front-facing speakers aan de voorzijde en dunnere schermranden. Tevens bevindt zich de vingerafdrukscanner nog steeds aan de achterkant en er is een metalen behuizing.

Mogelijk kunnen we de Pixel 2 en Pixel 2 XL in oktober of november verwachten. Uiteraard zullen in dat geval de toestellen uitgebracht worden met Android 8.0 O. Wat vind jij van de Pixel 2 zoals in de video?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 439,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel