Video toont toffe concept-renders van Google Pixel 2 (XL)

De Google Pixel 2 moet dit jaar aangekondigd worden, zo is de verwachting. Een enthousiaste designer heeft zich laten inspireren door verschillende smartphones en presenteert toffe concept-renders van de Google Pixel 2 (XL).

Pixel 2 concepten

In de afgelopen maanden hebben we zo nu en dan wat informatie gekregen over de nieuwe Google Pixel 2-smartphones. In ieder geval één Pixel 2 zal geproduceerd worden door LG en ook de codenamen zijn al rondgegaan; Walleye en Taimen. Mogelijk krijgt de Taimen een 5,99 inch display met kleine schermranden.

Hoewel nog veel informatie onduidelijk is, heeft een designer zich uitgeleefd op de nieuwe Google-toestellen. In bovenstaande video zien we de Pixel 2 met front-facing speakers aan de voorzijde en dunnere schermranden. Tevens bevindt zich de vingerafdrukscanner nog steeds aan de achterkant en er is een metalen behuizing.

Mogelijk kunnen we de Pixel 2 en Pixel 2 XL in oktober of november verwachten. Uiteraard zullen in dat geval de toestellen uitgebracht worden met Android 8.0 O. Wat vind jij van de Pixel 2 zoals in de video?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel