Nieuwe aanwijzingen: Google Pixel 2 krijgt Snapdragon 835 processor

Google is achter de schermen bezig met de ontwikkeling van de tweede generatie van de Pixel. De Google Pixel 2 komt nu opnieuw in het nieuws en deze zal worden voorzien van de Qualcomm Snapdragon 835 processor.

Snapdragon 835 voor Pixel 2

De Google Pixel 2 moet de tweede generatie worden van de Google Pixel. De smartphone komt er mogelijk in meerdere varianten, mogelijk twee verschillende. De Google Pixel 2 krijgt volgens nieuwe aanwijzingen een Qualcomm Snapdragon 835 processor. Dit type processor is de nieuwste en modernste chipset voor een smartphone waarbij Samsung en Qualcomm een samenwerking hebben gesloten.

Google Pixel 2 Snapdragon 835

De tweede Pixel krijgen mogelijk een gebogen scherm van LG. De twee toestellen doken eerder op onder de codenamen Walleye en Muskie. Mogelijk komt er ook nog een derde goedkopere variant, maar hierover is nog niet veel bekend. De informatie over dat de Snapdragon 835 in de Pixel 2 geplaatst zal worden, is gevonden in de code van het Android Open Source Project (AOSP).

Op dit moment is helaas verder nog niet veel bekend over de nieuwe Pixel-toestellen. De huidige generatie zagen we in de herfst en mogelijk zien we de nieuwe generatie ook in de herfst van 2017.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel