‘Hoesjesfabrikanten lekken nieuw design Google Pixel 2 (XL)’

Bij een grote webwinkel hebben hoesjesmakers hun cases gedeeld voor de nog onaangekondigde Pixel 2 en Pixel 2 XL. De smartphones die in de herfst aangekondigd worden, zijn hier goed op te zien.

Pixel 2 (XL) ontwerp uit de doeken

Eerder kwamen er al berichten, renders, concepten en andere details naar buiten over de nieuwe Google Pixel 2 en Google Pixel 2 XL. Nu zijn bij webwinkel Amazon foto’s opgedoken waarbij we het mogelijke design van de twee toestellen zien. Daarbij vallen verschillende dingen op. Zo komen de hoesjes overeen met de eerder uitgelekte berichten.

Google Pixel 2 hoesje

Het lijkt ook toch zo te zijn dat de Pixel 2-serie voorzien zal zijn van een 3,5 millimeter aansluiting voor de hoofdtelefoon. Tevens zien we de glazen-metalen achterkant inclusief de vingerafdrukscanner en de camera. Tevens zullen de schermranden dunner zijn en komt het toestel mogelijk met een Snapdragon 836 processor.

Zodra er meer bekend is over de toestellen houden we je op de hoogte. Houd er rekening mee dat er nog het een en ander aan de vormgeving van de toestellen kan veranderen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel