Google Play Books 3.3 krijgt offline woordenboek (+ APK)

Google Play Books 3.3 is uitgebracht. De update voor Play Books bevat een nieuwe functie waarmee zowel online als offline een woordenboek gebruikt kan worden tijdens het lezen. Daarnaast is de vormgeving van de app iets veranderd.

In de nieuwe versie van Google Play Books, versie 3.3 is het mogelijk om gebruik te maken van het geïntegreerde woordenboek. Google heeft Play Books ook op visueel gebied wat gewijzigd. Het uitschuifmenu met de opties en de foto van het account is nu groter weergegeven. Deze verandering kwamen we eerder al tegen bij de nieuwe versie van de Google Play Store en in Google Hangouts.

Google Play Books

Nieuw in Google Play Books is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een woordenboek. Bepaalde woorden waarvan je even de betekenis niet meer weet kan je op deze manier direct opzoeken. Je kan daarnaast het Engelse woordenboek opslaan op je telefoon, zodat je de betekenis van een Engels woord altijd kunt raadplegen.

De nieuwe woordenboek-functie in Google Play Books werkt helaas alleen als je je toestel in het Engels hebt ingesteld. Wanneer je toestel in het Nederlands ingesteld is, zal je een venster krijgen van Google Translate. Het is niet bekend of de nieuwe functie ook voor andere talen dan Engels beschikbaar wordt gemaakt.

De update voor Google Play Books wordt vanaf nu uitgerold. Wil je niet zolang wachten, dan kan je hier de APK van Google Play Books downloaden.

Google Play Boeken
Google Play Boeken
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige versie van de applicatie, de toepassing gewoon updates ontvangen.

Lees ook

Reageer op dit artikel