Google Street View update brengt satellietbeelden en gewijzigde interface

Google heeft de Android-app van Google Street View voorzien van een update. Met de nieuwe versie van de applicatie zien we een licht gewijzigde interface. Daarnaast kan je nu ook gebruik maken van de satellietmodus. Ook zijn er een aantal andere verbeteringen doorgevoerd.

Google Street View app

De app van Google Street View is bijgewerkt naar een nieuwe versie. Vanaf nu vind je in het menu met instellingen een aantal extra opties. Zo is het mogelijk om de satellietweergave in te schakelen. In deze weergave zie je de landen van boven en kan je meer details bekijken door in te zoomen. Daarnaast is het mogelijk om bij een gemaakte foto in Street View de rechten over te dragen. Deze functie dook eerder al op.

Google Street View satelliet

Ook in de interface komen we verschillende verbeteringen tegen, zo vind je tijdens het zoeken aanvullende informatie zoals een regio of land niet meer op dezelfde lijn. Dit wordt voortaan op een tweede regel geplaatst voor meer overzicht. Een andere nieuwe functie in het menu met instellingen is dat deelnemers van ‘Trusted Street View fotografen’ kunnen aangeven dat ze ingehuurd kunnen worden voor het maken van 360-graden foto’s. Hiervoor dienen onder andere minstens vijftig 360-graden foto’s geüpload te zijn naar de dienst.

De update voor de Street View app wordt uitgerold via de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen wachten, download dan hier de APK.

Google Street View
Google Street View
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel