Google bevestigt: introductie Google Play Pass-abonnement aanstaande

Binnenkort zal Google haar nieuwe abonnementsdienst voor de Google Play Store presenteren. Er gingen eerder al berichten en screenshots rond, nu heeft Google het bestaan van Google Play Pass bevestigd.

Google Play Pass bevestigd

Op social media heeft Google de bevestiging gegeven dat het binnenkort met de aankondiging van iets nieuws komt. Het gaat om Google Play Pass, een abonnementsmodel waarmee je voor een vast bedrag per maand onbeperkte toegang krijgt tot geselecteerde apps en games. Naar verluidt zou het gaan om een bedrag van 4,99 of 5,99 euro per maand.

Google Play Pass

In de teaser die Google zelf deelt staat de tekst; “It’s almost time. Google Play Pass is coming soon”. Wanneer dit gaat gebeuren is niet bekend. Wel ligt het voor de hand als dit begin oktober gebeurt. Dan worden ook een nieuwe Google Home (Mini) en de Pixel 4-smartphones verwacht. Ieder jaar heeft Google in oktober een persconferentie gepland staan.

Google Play Pass coming soon

Welke apps en games deel uit zullen maken van Google Play Pass is nog niet bekend. Ook is het nog afwachten of Google de dienst in ons land uitbrengt. In screenshots zagen we wel al de games Stardew Valley en Marvel Pinball als games voorbij komen. Google Play Pass zou om te proberen de eerste tien dagen ook gratis zijn.

Lees ook

Reageer op dit artikel