Google test Material Design in mobiele website (video)

Google is momenteel bezig met het testen van een vernieuwde mobiele website. De Mobile Web Search-pagina van Google wordt getest met het moderne Material Design.

Nadat diverse applicaties al de update kregen met Material Design, is het nu de beurt aan de mobiele website van Google. Google is momenteel achter de schermen bezig met het moderniseren van de zoekpagina.

google search material design

De nieuwe versie van de mobiele website heeft nu de naam “factoverflow” meegekregen, maar alles duidt er op dat het wel degelijk om de vernieuwde mobiele website van Google gaat. In de mobiele website met Material Design zien we dat er meer gebruik van animaties en kleuren wordt gemaakt. In het venster met Google Afbeeldingen is de vormgeving een stuk strakker.

google_search_images

Er kunnen in de testversie nog geen eigen zoekopdrachten gedaan worden, maar enkel de voor ingestelde termen kunnen gebruikt worden. Door al deze termen af te gaan, krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is in de nieuwe versie van de mobiele website.

Gisteravond laat meldde AndroidPolice over de nieuwe mobiele website, waarbij het toen ook hier werkte. Echter is nu de mobiele website uit de lucht gehaald, dus moeten we het doen met de foto’s en de video.

Wat vind jij van de vernieuwde mobiele website met het Material Design?

Lees ook

Reageer op dit artikel