Google Trips 1.6: handige update laat je de app met Google Maps koppelen

Een handige update staat klaar voor de app Google Trips 1.6. De reis-app van Google maakt het mogelijk om locaties te combineren met Google Maps, waardoor je bijvoorbeeld snel inzicht krijgt in opgeslagen plaatsen.

Google Trips 1.6

Google Trips 1.6 is uitgebracht voor Android en brengt een aantal nuttige toevoegingen. Misschien heb je in Google Maps wel (veel) locaties voorzien van een markering, een bookmark. Deze opgeslagen plaatsen kunnen bijvoorbeeld handig zijn op vakantie of voor andere doeleinden. Google Trips is de reis-app van Google en met een update naar versie 1.6 is het mogelijk gemaakt de twee diensten te combineren. Opgeslagen plaatsen in Google Maps vind je hierdoor vanaf nu terug bij opgeslagen plaatsen in Google Trips.

Mocht je eventueel een eigen lijst gemaakt hebben met een eigen naam, dan wordt deze onderverdeeld in een apart tabblad. Voor bijvoorbeeld de Duitse stad Keulen heb ik dan een overzicht van ‘waar ik graag heen wil’, met ster gemarkeerde plaatsen en de eigen samengestelde lijst Keulen. Vanuit Trips kun je de plaatsen ook op de kaart tonen.

Andere verbeteringen vinden we ook terug in Google Trips 1.6. Zo is het mogelijk gemaakt om meerdere reizen in Trips tot één te combineren. Daarbij is het mogelijk gemaakt om plaatsen die je in Trips vindt, direct ook te markeren in Google Maps en dus een label hiervoor aan te maken. Tot slot is het mogelijk je reserveringen te verplaatsen of te bewerken.

De update voor de Google Trips app is beschikbaar in de Play Store via onderstaande button.

Google Trips - Travel Planner
Google Trips - Travel Planner
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel