Google rolt Wear OS 2.1 uit met nieuw design en verbeteringen

Google heeft een nieuwe versie klaarstaan voor Wear OS, het platform wat voorheen bekend was onder de naam Android Wear. De update naar Wear OS 2.1 brengt een aantal verbeteringen en een redesign van verschillende items.

Wear OS 2.1

Begin september kwam Google met de aankondiging van een nieuwe versie van Wear OS. Hierbij werd het design onder handen genomen met bijvoorbeeld nieuwe kaarten. Daarbij kwam de focus meer te liggen op gezondheidscoaching; iets wat samenvalt met de laatste interessante update van Google Fit. Je krijgt voortaan met een snelle veegbeweging de kaarten uit Google Discover te zien en toegang tot de Google Assistent. Er wordt verder gebruik gemaakt van nieuwe icoontjes en het nieuwe Google Sans lettertype.

Wear OS 2.1

Google belooft met de update een snellere toegang tot meldingen en informatie die voor jou relevant is. Ook zie je in één oogopslag de notificaties, die je vervolgens kunt uitklappen door er op te tikken. Er is vanaf nu door Google begonnen met het uitrollen van de update naar Wear OS 2.1. Ik kreeg de update vanmorgen op mijn LG G Watch R.

Je krijgt een notificatie op je wearable als de update voor jouw horloge beschikbaar is.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel