Grote storing treft WhatsApp, Facebook en Instagram

Verschillende gebruikers maken melding van een storing bij WhatsApp. Daarbij treft de storing ook Facebook en Instagram.

Storing bij WhatsApp

Mocht je problemen ondervinden met berichtendienst WhatsApp, dan ben je niet de enige. Sinds enige tijd kampt Facebook met problemen waardoor het uitwisselen van berichten tot problemen leidt. De storing lijkt zich bij sommige gebruikers ook voor te doen bij Instagram, al is dit niet bij iedereen het geval. De meeste problemen vinden we terug bij WhatsApp.

WhatsApp afbeelding downloaden storing fout

Gebruikers melden problemen met laden van afbeeldingen. Dit lijkt ook het grootste gevolg te zijn van de storing. Afbeeldingen kunnen door de ander niet geladen worden, waarbij de tekst ‘Download mislukt. Kan niet downloaden. Vraag of het opnieuw naar u verzonden kan worden.’ wordt getoond. De eerste klachten begonnen rond half vier ’s middags.

Update 19:20: De storing bij WhatsApp is nog altijd gaande. Foto’s kunnen bij veel gebruikers niet opgehaald worden. Facebook heeft een uur geleden laten weten dat ze bezig zijn met het herstel; zo snel als mogelijk is.

Update 04 juli, 05:30 uur: de problemen met het downloaden van foto’s in WhatsApp lijkt eindelijk te zijn verholpen. Ook in Instagram en Facebook lijkt het allemaal weer te werken.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel