Hangouts 4.0: een exclusieve preview

Google Hangouts krijgt binnenkort een update naar versie 4.0. Vandaag is Hangouts 4.0 met een compleet vernieuwde uitstraling te zien in een preview.

Hangouts 4.0

Hangouts 4.0

In december kreeg Google Hangouts een grote update waarbij Material Design werd toegepast in de app. In versie 3.0 werden contact-kaarten toegevoegd. In Google Hangouts 4.0 zullen veel bugs zijn opgelost. Daarbij is ook de vormgeving aangepast van de applicatie. Nieuw is bijvoorbeeld de ‘drijvende’ FAB-button.

Hangouts 4.0

Iets anders wat nieuw is in de applicatie is de mogelijkheid om een status in te stellen. Deze functie kwam al eerder beschikbaar voor de webversie van Hangouts, maar bleef tot dusver uit in de Android-app. Ook het beeldscherm met de chats zijn veranderd. De kleur groen is donkerder en lijkt wat te zijn opgeruimd en kunnen de stickers, emoticons en dergelijke sneller bereikt worden.

Hangouts 4.0

Wanneer Google Hangouts 4.0 uitgebracht wordt, is nog niet duidelijk. Wel is het zo dat er nog dingen aan de vormgeving van Hangouts 4.0 kan veranderen omdat het hier, volgens AndroidPolice, gaat om een samenstelling van elementen aan de code. De bron heeft het vaak wel bij het juiste eind, dus de kans dat Hangouts 4.0 er zo uit gaat zien, is groot.

Hangouts 4.0

Hangouts
Hangouts
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel