Hay Day Halloween thema uitgerold

Het populaire boerderijspel Hay Day is helemaal klaar voor Halloween. Woensdagochtend was het spel korte tijd niet bereikbaar om Hay Day Halloween voor iedereen beschikbaar te maken. Nog geen twee weken geleden brachten de ontwikkelaars al Hay Day Bees uit, waarbij er bijen werden toegevoegd aan de game.

De makers van het populaire spel Hay Day zitten niet stil. Onlangs werd de update Hay Day Bijen uitgerold waarbij diverse nieuwe functionaliteit beschikbaar kwam. Vandaag is er wederom een verandering in het spel te vinden; het Halloween-thema. In Hay Day hebben de dieren nu kostuums aan die betrekking hebben tot Halloween.

hay day halloween

De Halloween-update voor Hay Day wordt middels een in-app update gefaseerd uitgerold. Je hoeft dus niet de game bij te werken vanuit de Play Store. Om Hay Day uit de Play Store te downloaden, kan je op onderstaande button klikken.

Update: Hoewel wij de Halloween-update voor Hay Day kregen op ons toestel, zou het hier gaan om een voortijdige testfase. Hay Day Halloween zou nu getest worden, maar het was nog niet de bedoeling dat deze uitgerold zou worden, weten de ontwikkelaars te melden. Nog even geduld dus!

Hay Day
Hay Day
Ontwikkelaar: Supercell
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel