HERE krijgt eerste update: ondersteuning voor tablets toegevoegd

Nog geen drie dagen nadat de Nokia-ontwikkelaars de offline gratis kaartendienst HERE uitgebracht hebben in de Play Store, staat de eerste update inmiddels klaar om te downloaden. HERE brengt nu ondersteuning voor tablets.

Al langere tijd was de kaartendienst HERE al beschikbaar als beta-versie. Woensdag bracht de ontwikkelafdeling van Nokia HERE uit in de Google Play Store. Op deze manier is de applicatie voor iedereen beschikbaar om te downloaden.

HERE tablet

Nu is er een nieuwe update voor HERE uitgebracht. Met de nieuwe update voor de offline gratis navigatie-app voor Android is het ook mogelijk om de applicatie te gebruiken op tablets. Op deze manier kan je HERE bijvoorbeeld draaien op de Nexus 7, maar natuurlijk ook op andere tablets. De ontwikkelaars hebben deze ondersteuning toegevoegd omdat dit veel gevraagd werd.

Nokia HERE is een gratis applicatie waarmee je offline kunt navigeren. Daarna kan je van alle landen kaarten offline opslaan, en altijd kunt raadplegen, ook wanneer je geen internetverbinding hebt.

Lees hier de uitgebreide HERE review; is HERE beter dan Google Maps?

HERE WeGo Maps & Navigation
HERE WeGo Maps & Navigation
Ontwikkelaar: HERE Apps LLC
Prijs: Gratis

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel