HERE: Play Store-versie met OV-verbeteringen, beta met ondersteuning ‘derde partijen’

HERE Maps heeft twee updates uitgebracht voor haar applicaties. De beta-versie van HERE biedt nu de ondersteuning voor content van derden. De huidige Play Store-versie van de navigatie-app is bijgewerkt met verbeteringen voor het openbaar vervoer.

HERE Maps

HERE Maps is nog altijd een interessant alternatief voor Google Maps. In tientallen landen kan je zonder kosten offline navigeren en is HERE dus een ideale app voor op (wintersport-)vakantie. Zowel de Android-app in de Play Store als de beta-versie van HERE zijn bijgewerkt naar een nieuwe versie. De verbeteringen en wijzigingen hebben we voor je op een rij gezet.

HERE OV

Openbaar vervoer

Mocht je HERE graag gebruiken voor het openbaar vervoer, dan zul je de app nu nog prettiger vinden. De Play Store-versie van HERE heeft nu een knop om het reisadvies van de dienstregeling voor het openbaar vervoer te vernieuwen. Daarnaast krijg je in het overzicht met reisadviezen ook de eerdere opties te zien. Op deze manier zie je precies om de hoeveel tijd een trein vertrekt en of je een trein met vertraging nog kunt redden.

HERE Get your guide

Derde partijen

De beta-versie van HERE geeft ’third-party’ ontwikkelaars nu de mogelijkheid om hun diensten en content toe te voegen aan de applicatie. De eerste partner is Get Your Guide, waarmee je bijvoorbeeld een wandeltour door de stad kunt volgen. Daarnaast kan je aanvullende informatie vinden over plaatsen in de buurt. Een voorbeeld van wat er met deze integratie mogelijk is, leggen de ontwikkelaars uit in onderstaande video. Mocht je de beta-versie van HERE willen gebruiken, dan dien je je aan te melden als tester.

HERE WeGo Maps & Navigation
HERE WeGo Maps & Navigation
Ontwikkelaar: HERE Apps LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel