HERE krijgt verbeteringen voor offline kaarten na update

Een nieuwe update staat klaar voor de kaarten-app HERE. Eén van de beste navigatie-apps voor Android is uitgebreid met verbeteringen rondom het downloaden en gebruiken van offline kaarten. Voortaan hoef je je niet meer te registreren om de kaarten offline op je toestel te downloaden.

Offline kaarten HERE

De ontwikkelaars van app HERE hebben een fijne update voor de applicatie uitgebracht in de Google Play Store. Vanaf vandaag is het niet langer meer nodig om je aan te melden met een account of je te registeren om kaarten te downloaden. Je kunt in HERE gratis kaarten van regio’s en/of landen downloaden zodat je ze zonder internetverbinding kunt gebruiken. Voorheen moest er ingelogd worden met een account. Een account is nog wel noodzakelijk voor het gebruik van zoekgeschiedenis en verzamelingen met bijvoorbeeld opgeslagen adressen.

HERE offline kaarten

Met de update krijgt HERE Maps ook betere OV-informatie in offline kaarten. Voor 69 steden en regio’s over de hele wereld kan nu offline navigatie ontvangen worden voor het openbaar vervoer. De nieuwe update voor HERE kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Bekijk ook: 12+ onmisbare auto-apps voor iedere automobilist

HERE WeGo Maps & Navigation
HERE WeGo Maps & Navigation
Ontwikkelaar: HERE Apps LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel