HitsNL: nieuwe streamingdienst voor Nederlandstalige muziek officieel online

Nederland is een nieuwe streamingdienst rijker: HitsNL. HitsNL richt zich alleen op muziek van Nederlandse bodem. Voor een paar euro per maand kun je al je favoriete Nederlandse muziek streamen. Je kunt de streamingdienst nu een maand gratis uitproberen. Het aanbod is zeer uitgebreid, van volks tot urban, van smartlappen tot rap. HitsNL heeft daarnaast ook direct vandaag haar eigen app uitgebracht.

HitsNL

Naast Spotify, Google Play Music, Deezer en andere streamingdiensten is er nu ook HitsNL. Vanaf vandaag kunnen liefhebbers van Nederlandstalige muziek bij HitsNL terecht voor een vast bedrag per maand. De makers hebben HitsNL niet opgezet om de concurrentie aan te gaan met de gevestigde streamingdiensten, maar willen het leven aangenamer maken voor de liefhebber van Nederlandstalige muziek.

HitsNL app

Android app

HitsNL heeft tegelijk met de lancering ook een Android app uitgebracht. Deze app maakt het mogelijk om onder andere op je favoriete artiest te zoeken en om afspeellijsten aan te maken. Ook zal nieuw uitgebrachte muziek onder de aandacht gebracht worden en kan muziek offline worden opgeslagen op de telefoon. De applicatie is gratis beschikbaar en in de HitsNL app kun je een account aanmaken en vervolgens een maand gratis de dienst uitproberen. Daarna betaal je 3,99 euro per maand.

HitsNL
HitsNL
Ontwikkelaar: TargetMusic.nl
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel