Honor 20 Pro: duidelijke render toont telefoon met wit kleurverloop

Honor zal op 21 mei uitpakken met de nieuwe Honor 20-serie. We verwachten in ieder geval dat het bedrijf de Honor 20 Pro aankondigt, en daar is nu meer over bekend.

Honor 20 Pro in het wit

Huawei heeft onlangs de P30 en P30 Pro aangekondigd, in navolging daarop heeft Honor, het dochterbedrijf, de Honor 20-serie in de startblokken staan. Op 21 mei zal de fabrikant in Londen de nieuwe reeks aankondigen; de verwachtingen zijn hooggespannen.

Nu is er een foto uitgelekt van de nieuwe Honor 20 Pro. Dit is een smartphone welke voorzien zal zijn van een quad-camera. De hoofdsensor zou er eentje van 40 megapixel zijn. Of de smartphone ook een periscoop-camera krijgt zoals de Huawei P30 Pro, is niet bekend. Wel zou er een groothoeklens aanwezig zijn op de smartphone.

Honor 20 Pro white

Op de foto zien we de Honor 20 Pro in een witte kleur. Deze toont een subtiel kleurverloop naar een licht blauw/paars/roze tint. Welke naam Honor het toestel in deze kleur meegeeft is niet bekend. Huawei koos voor de naam Breathing Crystal. Op 21 mei zullen we alles te horen krijgen. Eerder zagen we al de blauwkleurige achterkant.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel