Honor 20 Pro en Xiaomi Mi Note 10 krijgen beveiligingsupdate van maart

Er staat een update klaar voor een toestel van Xiaomi en een device van Honor. Het gaat in beide gevallen om de beveiligingsupdate van maart voor de Honor 20 Pro en Xiaomi Mi Note 10.

Maart-patch voor Honor en Xiaomi

Gebruikers van de Honor 20 Pro en de Xiaomi Mi Note 10 kunnen vanaf nu een nieuwe update binnenhalen voor hun smartphone. Gebruikers, waaronder Marck, laten aan DroidApp weten dat zij de update vanaf nu aangeboden krijgen op hun device. Om precies te zijn is het beveiligingsupdate maart 2020 die vanaf nu uitgerold wordt. Dit is de op één na laatst uitgebrachte beveiligingsupdate voor het Android-besturingssysteem.

Honor 20 Pro maart patch

De update voor de Xiaomi Mi Note 10 heeft een grootte van 248MB, die van de Honor 20 Pro 155MB. In beide gevallen lijkt de update alleen de beveiligingsupdate mee te brengen en geen andere veranderingen door te voeren. Wel pakken fabrikanten deze gelegenheid doorgaans direct aan om ook bugs op te lossen en verbeteringen door te voeren in de stabiliteit van de smartphone.

Omdat het kan gaan om een gefaseerde uitrol, kan het zijn dat de update iets later aangereikt wordt op jouw toestel. Wanneer deze beschikbaar is, krijg je een melding op je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel