Honor keert terug naar Nederland: samenwerking met webwinkel

Na een paar jaar van officiële afwezigheid is Honor officieel terug in Nederland. Nadat we eerder de introductie van de Honor 8X zagen voor ons land, kondigt het Chinese merk nu een samenwerking met een Nederlandse keten aan.

Honor komt terug naar Nederland

Honor, de dochter van Huawei, heeft officieel bekend gemaakt dat het terugkeert naar Nederland. Deze aanwijzingen leken al duidelijk met de introductie van de Honor 8X in ons land, waar wij bij aanwezig waren, en nu is er een volgende stap gezet. Honor zal samenwerken met webwinkel Belsimpel. Dit betekent dat verschillende devices door de webwinkel verkocht zullen worden. Voorheen had Honor een eigen webwinkel; vMall, maar in de Benelux is dat niet langer meer het idee.

Honor 8X belsimpel

Hoewel Honor de samenwerking met Belsimpel is gestart, lijkt het niet zo te zijn dat Belsimpel de enige webwinkel is die de toestellen zal verkopen. Dit zien we bijvoorbeeld terug bij de Honor 8X en andere toestellen. Die worden ook door andere partijen verkocht. Belsimpel zal naast de Honor 10 en Honor 8X ook de Honor View 20 verkopen. Deze smartphone wordt op 22 januari in Parijs aangekondigd. Eerder verschenen al zeer duidelijke foto’s van het spectaculaire toestel.

Van het weekend verscheen onze uitgebreide Honor 8X review. Voor de prijs van 299 euro waren we erg onder de indruk.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel