HTC 10: Android 7.0 Nougat in Nederland nu te downloaden

In Nederland is HTC begonnen met het uitrollen van Android 7.0 Nougat voor de HTC 10. Het vlaggenschip van HTC krijgt nu eindelijk de update aangereikt en brengt verschillende nieuwe functies. We zetten de details voor je op een rij.

HTC 10: Android 7.0 Nougat

Nadat eerder de update naar Nougat voor de HTC 10 werd uitgesteld, is nu het moment daar dat de gebruikers de update kunnen installeren. De uitrol werd gestaakt vanwege technische problemen. Vanaf nu is Android 7.0 Nougat voor de HTC namelijk beschikbaar in Nederland. De update heeft versienummer 2.41.401.4 en is circa 1,19GB groot. De uitrol van de nieuwe software gebeurt gewoon via het toestel (OTA) en je krijgt hiervan een melding op je telefoon.

HTC 10 thema's

De update brengt niet alleen de nieuwe Android-versie. Er zijn ook direct beveiligingsupdates toegevoegd aan de update en systeemverbeteringen. Nougat bevat zelf nieuwe, verbeterde notificaties van waaruit je direct kunt reageren en de split-screen modus. Daarnaast zijn er tal van andere verbeteringen doorgevoerd in de nieuwe Android-versie.

Zoals gezegd wordt de update vanaf nu uitgerold. Het kan even duren voordat de update voor iedereen beschikbaar is. We raden je aan, vanwege de grootte van de update, de software-update via een WiFi-verbinding te downloaden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel