HTC 10 Evo uitgebracht in Nederland: nieuwe smartphone voor 499 euro

HTC heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in Nederland. Het gaat om de HTC 10 Evo, een variant op de HTC 10. Deze smartphone is voorzien van een metalen behuizing maar verschilt wel op een aantal gebieden met de HTC 10.

HTC 10 Evo

De metalen HTC 10 Evo is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Het toestel werd in november aangekondigd voor de Europese markt. De telefoon van de Taiwanese fabrikant is voorzien van een 5,5 inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Daarnaast bevindt zich aan de voorkant een vingerafdrukscanner en een 8 megapixel front-camera.

HTC 10 Evo

Aan de achterzijde is er een 16 megapixel camera waarmee ook in 4K gefilmd kan worden. Ook is er optische beeldstabilisatie aanwezig. De HTC 10 Evo heeft verder 3GB RAM-geheugen en een 3200 mAh accu. Onder de motorkap schuilt een Qualcomm Snapdragon 810 quad-core processor (2.0 GHz) en de Evo draait op Android 7.0 Nougat. Goed om te weten is dat de HTC 10 Evo niet beschikt over een 3,5 millimeter aansluiting voor een hoofdtelefoon.

Voor 499 euro kan je de HTC 10 Evo aanschaffen bij Belsimpel. De HTC 10 zelf heeft inmiddels een prijskaartje van ongeveer 515 euro; dus het verschil klein. Alle specificaties, prijzen en meer vind je via onderstaande buttons op de smartphone-pagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel