HTC Desire 830 foto’s uitgelekt: nu al een opvolger voor de Desire 825?

HTC zou bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuwe HTC Desire-smartphone. Het zou gaan om de HTC Desire 830. Tijdens het Mobile World Congress, eerder dit jaar, lanceerde HTC de Desire 530 en Desire 825. De Desire 825 is nog niet uitgebracht, maar er wordt nu al gesproken over de Desire 830.

HTC Desire 830

Op het MWC kondigde de Taiwanese fabrikant HTC de Desire 530 en Desire 825 aan. De HTC Desire 530 ligt sinds enige tijd in de Nederlandse winkels, maar de 825 laat nog even op zich wachten. Nu is de HTC Desire 830 opgedoken in het geruchtencircuit. Zou HTC de 825 laten schieten en de 830 als vervanger uit gaan brengen? Of komen allebei de toestellen op de markt? Op deze vragen kunnen we je het antwoord niet geven helaas, maar het feit is wel dat HTC werkt aan een nieuw toestel.

HTC Desire 830

Volgens berichten zou de HTC Desire 830 voorzien zijn van een 5,5 (5,46″) inch Full-HD display en is er 3GB aan werkgeheugen. Het interne geheugen bedraagt 32GB en ook zien we front-facing speakers en een opvallende camera aan de achterzijde. De kans is hiermee aanwezig dat HTC zijn peilen richt op de camera, maar daarvoor is het nog iets te vroeg om dit zeker te weten.

Zodra er meer bekend is over de HTC Desire 830, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel