‘HTC One M9 krijgt Android 8.0 Oreo update in maart’

In maart zou volgens de laatste berichten de HTC One M9 uit 2015 de update naar Android 8.0 Oreo krijgen. Dit zou erg goed nieuws zijn voor de bezitters van de M9. De informatie over de update naar de nieuwe Android-versie is afkomstig van een provider, die de update nu aan het testen zou zijn.

HTC One M9 krijgt Oreo?

De HTC One M9 zou volgens nieuwe informatie de update krijgen naar Android 8.0 Oreo. De smartphone is bijna drie jaar oud, waarbij vrijwel alle fabrikanten het voor gezien houden met updates. Als we de nieuwe informatie van de Australische provider Optus mogen geloven, geldt dat niet voor de One M9.

Voor het laatste toestel uit de One-serie zou Android 8.0 Oreo nu getest worden, samen met een beveiligingsupdate voor het KRACK lek in de WiFi-beveiliging. Momenteel is hij dus in testfase, maar als het aan Optus ligt, is de planning dat de update eind februari-begin maart uitgerold zal gaan worden.

HTC One M9 Android Oreo maart

Het is niet bekend of deze periode ook voor de Europese en dus Nederlandse bezitters van de HTC One M9 geldt. Echter, het feit dat Optus deze informatie zo naar buiten brengt, gaat hoogstwaarschijnlijk erg goed nieuws betekenen voor de HTC One M9.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel