HTC begint met uitrollen Android 8.0 Oreo voor HTC U Ultra

Voor de HTC U Ultra wordt een update uitgerold, zo heeft de Taiwanese fabrikant bevestigd. De smartphone wordt bijgewerkt naar Android 8.0 Oreo, de nieuwere versie van het besturingssysteem. Eerder werd de update al verspreid voor de HTC 10 en U11.

HTC U Ultra: Oreo update

In augustus van vorig jaar werd bekend gemaakt dat ook de HTC U Ultra de update zou krijgen naar Android 8.0 Oreo. Echter bleef het onduidelijk wanneer dit zou gaan gebeuren. In de afgelopen tijd zijn twee smartphones van HTC bijgewerkt naar Oreo; de U11 en de 10. Nu is het de beurt aan de HTC U Ultra.

HTC U Ultra

Android 8.0 Oreo brengt verschillende verbeteringen. Zo vind je de autofill-functie waarmee automatisch (inlog-)gegevens ingevuld kunnen worden, is er de picture-in-picture modus, kun je meldingen aanpassen middels de notificatiekanalen en zijn er notification dots. De update voegt ook beveiligingsupdate januari 2018 toe.

De update wordt gefaseerd uitgerold, dus het kan zijn dat de update voor jouw HTC U Ultra nog even op zich laat wachten. De grootte van de update is circa 1,5GB dus het is aan te raden de update te downloaden middels een WiFi-verbinding. Als de update voor je toestel beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding op je device. In het menu met instellingen kun je eventueel handmatig controleren of de update al klaarstaat.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel