‘HTC U12 Life wordt op 30 augustus aangekondigd’

HTC heeft het bijltje nog niet neergegooid, als het gaat om de productie van smartphones. Op 30 augustus staat een nieuwe aankondiging gepland en we zien daar mogelijk de nieuwe HTC U12 Life, waar eerder al nieuws over werd geschreven.

HTC U aankondiging op 30 augustus

Volgende week donderdag, op 30 augustus 2018, zal HTC een persconferentie houden. Tijdens deze conferentie zal een nieuwe smartphone gepresenteerd worden. In de teaser die de Taiwanese fabrikant heeft gedeeld wordt gesproken ‘Something new for you’. Daarbij wordt de datum 30 augustus genoemd.

HTC U 30 augustus

Eerder werd al duidelijk dat vermoedelijk niet HTC zelf de fabricage van het toestel op zich neemt, maar dit uitbesteedt aan een andere partij. Daarbij is de verwachting dat de smartphone op Android 8.1 Oreo zal draaien en dus niet voorzien zal zijn van Pie. De voorganger, de HTC U11 Life draaide op Android One. Het is niet helemaal duidelijk op de opvolger ook op One draait.

De HTC U12 Life zou voorzien zijn van een 6,0 inch display met Full-HD+ resolutie, een Snapdragon 636 octa-core processor en 4GB RAM met 64GB opslagruimte. Ook wordt gesproken in de geruchten over een dual-camera met 16MP + 5MP, een selfie dual-camera en 3600 mAh accu. We gaan het volgende week zien.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel