HTC en Under Armour lanceren ‘connected fitness-systeem’

Tijdens de CES in Las Vegas hebben HTC en Under Armour een eigen ‘connected fitness-systeem’ aangekondigd; de UA HealthBox. Het apparaat omvat een polsband, hartslagband en een weegschaal en alle elementen zijn met elkaar verbonden. Natuurlijk hoort bij de HealthBox ook een eigen app voor zowel Android als Apple iOS.

HTC UA Healthbox

De Taiwanese fabrikant HTC en het bedrijf Under Armour komen met de UA HealthBox. Het is het eerste fitness-systeem waarbij alle onderdelen met elkaar ‘communiceren’. Het meet, bewaakt en beheert bijvoorbeeld de slaap, de activiteit en de voeding. De HealthBox moet helpen bij een gezonde levensstijl en fitheid van de gebruiker. Dankzij de HealthBox krijg je een volledig overzicht van je prestaties en zal het systeem je helpen met het geven van informatie en motivatie om zo je doelen te bereiken.

htc ua healthbox

Met de UA Polsband kan je niet alleen je activiteiten overdag bijhouden, maar ook je slaap kan gemeten worden. De hartslagband is compact en is dankzij de micro snap-technologie niet op te sporen tijdens workouts. Dankzij de weegschaal kan het gewicht bijgehouden worden. Daarnaast is de weegschaal verbonden met WiFi en zorgt de moderne glasplaat voor extra functionaliteit.

Verkrijgbaarheid

Vanaf 22 januari 2016 zal de UA HealthBox verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten, in de loop van 2016 volgt een internationale uitrol. De prijs is niet bekend gemaakt door HTC.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel