Huawei presenteert FreeLace-headset en razendsnelle powerbank

Huawei heeft de smaak flink te pakken met aankondigingen. Hadden we onlangs nog de Huawei P30-serie, worden er nu nog een powerbank en FreeLace-headset gepresenteerd.

Huawei headset en powerbank

Na de introductie van de Huawei P30-serie zijn er weer een paar nieuwe producten gepresenteerd. Huawei komt met de FreeLace headset. Deze leg je in je nek. Bijzonder is dat het mogelijk is om het rechteroordopje los te maken. Er verschijnt dan een USB-C connector die je in de smartphone kunt steken. Het apparaat wordt vervolgens gekoppeld met een Huawei-smartphone. Je hoeft dus niet meer te pairen middels Bluetooth.

Huawei FreeLace

Deze Hi-Pair methode werkt op toestellen met EMUI 9.1, wat nu alleen werkt met de Huawei P30 en P30 Pro. Dit is opvallend, omdat in de productfoto duidelijk een Huawei Mate 20 Pro is te zien. Mogelijk komt de ondersteuning dus later ook voor andere toestellen. De headset laat je 18 uur naar muziek luisteren en heeft een standby-duur van 12 dagen. Tevens belooft Huawei vier uur luisterplezier met 5 minuten laden. Medio april komt de Huawei FreeLace beschikbaar voor een bedrag van 99 euro.

Huawei Super Charge Power Bank

Een krachtige powerbank met 40W snelladen is ook aangekondigd. Deze accessoire heeft de naam Huawei SuperCharge Power Bank gekregen en ondersteunt zowel 40W input als 40W output. Huawei geeft aan dat het opladen ongeveer 2 uur en een kwartier duurt. Je kunt ook andere producten ermee opladen. De powerbank kost 99 euro en komt vanaf mei beschikbaar.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 513,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel