Huawei geeft Huawei P30 draadloos opladen met speciale case

Van de week werd de nieuwe Huawei P30-serie aangekondigd. Deze toestellen moeten het opnemen tegen andere high-end smartphones. De Huawei P30 lijkt met een case van een extra feature voorzien te worden.

Draadloos opladen van Huawei P30 met case

Dinsdag haalde Huawei het doek van de nieuwe Huawei P30-serie. Op dit moment bestaat deze serie uit de Huawei P30 en de Huawei P30 Pro. Later zal daar de Huawei P30 Lite aan toegevoegd worden. In tegenstelling tot de Pro, biedt het standaard model van de P30 niet de mogelijkheid tot draadloos opladen. Maar daar kan verandering in worden gebracht.

Huawei p30 wireless charging case

Huawei heeft een speciale case geïntroduceerd die het mogelijk maakt om de Huawei P30 draadloos op te laden. Zonder deze ‘Wireless Charging Case’ is dat niet mogelijk. Het hoesje werkt met de Qi Wireless Charging-standaard. Er is een magneet aan de achterkant van het hoesje die ervoor zorgt dat je hem bijvoorbeeld makkelijk in je autohouder kunt plaatsen.

De Huawei P30 draadloos opladen-case is er in twee kleuren en heeft een speciale textuur. Opladen kan met 10W, terwijl de Pro 15W draadloos laden ondersteunt. Informatie over de prijs en beschikbaarheid is niet bekend vooralsnog.

Leestip: Hands-on: dit is onze eerste indruk van de Huawei P30 en P30 Pro

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 488,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel