Huawei Mate 20 (Pro) ontvangt beveiligingsupdate april 2019

De bezitters van de Huawei Mate 20 (Pro) kunnen vanaf nu een update verwachten voor hun telefoon. De smartphone wordt bijgewerkt met update .238 met daarin de patch van april.

Mate 20 Pro: beveiligingsupdate april

Hoewel deze maand de volle aandacht uitging naar de nieuwe Huawei P30-serie, zijn de Mate 20-modellen nog niet vergeten door Huawei. De Huawei Mate 20 (Pro) wordt vanaf nu bijgewerkt met de security-patch van april 2019. Net als bij iedere patch worden ook hier weer tientallen kwetsbaarheden in Android aangepakt.

Voor de Huawei Mate 20 Pro heeft de update versienummer 9.0.0.238. Deze heeft een grootte van 138MB. Zodra de update voor jouw toestel beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je smartphone. Dit kan enige tijd duren, omdat de update gefaseerd wordt uitgerold. Eventueel kun je handmatig op updates controleren via het menu met instellingen.

Huawei Mate 20 pro april 2019 update

Er worden zover bekend geen andere veranderingen doorgevoerd met de update. Naar verwachting is de volgende update de update met EMUI 9.1. Deze wordt nu getest voor verschillende toestellen, waaronder de Mate 20 en Mate 20 Pro. Eén van de nieuwe functies is het sterk verbeterde Always On Display zodat je ook notificaties ziet van bijvoorbeeld WhatsApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel