Huawei Mate 20 (Pro) krijgt beveiligingsupdate augustus 2019

Huawei heeft een nieuwe update klaarstaan voor de Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro. De smartphones krijgen de beveiligingsupdate van augustus aangereikt.

Huawei Mate 20 Pro: augustus-patch

Iedere maand worden een groot aantal toestellen bijgewerkt met een nieuwe security-patch. Zo ook bij Huawei. De Chinese fabrikant heeft nu voor de Nederlandse bezitters van de Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro een nieuwe update klaargezet. Het is de update naar versie 9.1.0.320 en heeft een grootte van 161MB.

Huawei Mate 20 Pro augustus-update

Met deze update worden zover bekend geen nieuwe functies of grote veranderingen doorgevoerd. De changelog van de update maakt alleen melding van een nieuwe security-patch. Dit is beveiligingsupdate augustus 2019, de nieuwste patch die door Google beschikbaar is gesteld.

Huawei rolt doorgaans de updates gefaseerd uit, waardoor het even kan duren voordat iedereen deze update binnenkrijgt. Zodra dit het geval is, zul je hiervan een notificatie ontvangen op je smartphone. Via het menu met instellingen kun je eventueel ook handmatig controleren op updates.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel