Huawei Mate 30 Lite met quad-camera: eerste beelden opgedoken

Huawei komt later dit jaar met de Mate 30-serie. Naast de high-end modellen, kunnen we ook weer een Lite verwachten. Nu zien we voor het eerst van de vermoedelijke Huawei Mate 30 Lite.

Huawei Mate 30 Lite opgedoken

De Huawei Mate 30 Lite is opgedoken bij keuringsinstantie TENAA. Daar zien we een smartphone met de naam Huawei Nova 5i Pro, die waarschijnlijk als Mate 30 Lite in Europa wordt uitgebracht. Het toestel zal beschikbaar komen naast de Huawei Mate 30 en Mate 30 Pro.

Huawei Mate 30 Lite tenaa

Wat direct opvalt is de quad-camera. Het is de eerste mid-end smartphone met vier camera’s aan de achterzijde. De Huawei Mate 30 Lite zou verder gaan beschikken ver een Kirin 810 processor, met maximaal 8GB RAM, 128/256GB opslagruimte en een 4000 mAh accu. Daarbij kan deze accu met maximaal 20W snel opgeladen worden.

Huawei Mate 30 Lite - Huawei Nova 5i Pro

Aan de voorzijde zit een 32 megapixel camera, aan de achterzijde hebben de vier camera’s een resolutie van 48MP + 8MP + 2MP en 2MP. Mogelijk betreffen de twee laatste sensoren een diepte- en macro-sensor. Een macro-lens zagen we namelijk ook bij de Honor 20 en Honor 20 Pro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel