Huawei Mate X uitgelekt op poster: vouwbare smartphone van Huawei

Tijdens de komende editie van het Mobile World Congress komt Huawei met een opvouwbare smartphone. Het leek er even op dat we niks van tevoren te zien zouden krijgen, maar dat is niet helemaal gelukt. We zien hier de vouwbare Huawei Mate X.

Huawei Mate X uitgelekt

De Huawei Mate X heeft zich officieel laten zien. Het is de eerste vouwbare smartphone van de fabrikant. Samsung was korte tijd de enige fabrikant met een opvouwbaar toestel. Het merk presenteerde afgelopen week de Samsung Galaxy Fold. Huawei zal aanstaande zondag haar nieuwste vlaggenschip laten zien; de Mate X. Dat wordt de definitieve naam van het toestel.

Huawei Mate x poster

Op de foto is een grote poster te zien waarop het toestel staat afgebeeld. De foto is uitgelekt via het Chinese netwerk Weibo. Daarnaast is er de tekst ‘Worlds first foldable 5G Phone’. Dit betekent dat de Huawei Mate X ook is uitgerust met 5G-ondersteuning. Over de specificaties is verder nog niks bekend. Zondag heeft Huawei een persconferentie in Barcelona. Mogelijk krijgen we daar meer te horen over het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel