LG: geen opvouwbare smartphone en andere segmentatie van modellen

Ondanks dat de ontwikkelingen in volle gang leken te zijn voor een vouwbare smartphone van LG, zal deze er voorlopig niet komen. LG gaat 5G meer aandacht geven.

Segmentering van LG-toestellen

LG gaat het één en ander wijzigen in het aanbod van toestellen. De Koreaanse fabrikant laat weten dat het ondanks de eerdere ontwikkelingen voorlopig geen vouwbare smartphone zal uitbrengen. LG laat weten dat het bezig was met een release van een dergelijke smartphone, maar dat deze niet in productie wordt genomen. Dat is opvallend; Huawei, Samsung en Xiaomi en nog enkele fabrikanten werken wel aan een opvouwbaar toestel.

LG V50 5G

De vermoedelijke LG V50 ThinQ volgens leaker Evleaks

Met de mobiele divisie zal LG zich voornamelijk gaan richten op 5G-toestellen. Specifieker; er wordt gericht op twee modellijnen. De bekende V-serie van LG zal voortaan enkel nog bestaan uit 5G-toestellen. In het voorjaar zal de LG V50 ThinQ uitgebracht worden met 5G-ondersteuning. In het verleden werden nieuwe V-serie toestellen in het najaar uitgebracht, maar dat zal nu dus veranderen.

LG G6 menu

Het bedrijf blijft ook de G-serie voeren. Deze modellijn zal voorlopig enkel uit 4G-smartphones bestaan en dus niet over 5G beschikken. Het is opvallend dat de V50 binnenkort al zal verschijnen; LG presenteerde vol trots onlangs de V40 voor de Nederlandse markt. Dat toestel werd in oktober in verschillende andere landen al uitgebracht. Het is onbekend of de V50 (direct al) naar Nederland komt. Er is nog geen 5G-netwerk actief.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel