Bevestiging: eerste 5G-smartphone van LG komt tijdens MWC

Tijdens het Mobile World Congress zal LG flink uitpakken. Waar eerder al het nieuws verscheen over een smartphone met bediening zonder aanraken, heeft LG nu ook bevestigd dat het komt met een 5G-toestel.

LG met 5G op het MWC

LG zal haar eerste 5G smartphone aankondigen in Barcelona. Donderdag stuurde het bedrijf een persuitnodiging uit waarbij het meldt dat op 24 februari een aankondiging plaats zal vinden. Het zou om een interessant toestel gaan die je kunt bedienen zonder hem aan te raken. Daar komt nu nog een toestel bij, zo lijkt het.

LG 5G smartphone

In een officieel bericht laat de Koreaanse fabrikant weten dat het op 24 februari 2019 haar eerste 5G-smartphone zal aankondigen. LG laat daarbij weten dat de smartphone voorzien zal zijn van een high-end Snapdragon 855 processor. Daarbij zal er een groot koelsysteem aanwezig zijn, om zo de telefoon niet heet te laten worden, dit is nodig voor 5G. De accu krijgt een capaciteit van 4000 mAh.

Uiteraard zal DroidApp je op de hoogte houden van al het nieuws rondom nieuwe smartphones die op het Mobile World Congress getoond worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel