Huawei P Smart 2020 uitgelekt: dit is wat we kunnen verwachten

Huawei komt met een nieuwe smartphone voor de P Smart-serie. De Huawei P Smart 2020 is nu opgedoken in verschillende kleuren. Daarbij komen we ook de specificaties te weten.

Huawei P Smart 2020 opgedoken

Met de P Smart-serie brengt Huawei interessante toestellen uit voor een nette prijs. De fabrikant bereidt nu een ander nieuw model voor; de Huawei P Smart 2020, uiteraard de opvolger van de 2019-versie. Dankzij keuringsinstantie TENAA hebben we de verschillende specificaties ook al onder ogen gekregen. Het toestel zou op dit moment doorgaan onder de codenaam ‘Aquaman’.

Huawei P Smart 2020 L

Als de berichten kloppen, dan krijgt de Huawei P Smart 2020 een 6,3 inch OLED-beeldscherm met een Full-HD+ resolutie. We zien de notch, waarin de 16 megapixel camera zal zitten. Aan de achterkant voorziet Huawei het toestel van een triple-camera, voorzien van een 48 megapixel hoofdsensor, 2 megapixel dieptesensor en ook nog een 8 megapixel lens. Het is niet bekend of dit een groothoeklens is, maar die kans is wel aanwezig.

Kijken we verder naar de specs, dan zien we een 2.2 GHz octa-core processor, 4, 6 of 8GB aan werkgeheugen en 64 of 128GB aan interne opslagruimte. Huawei zou de P Smart 2020 willen leveren met een 3900 mAh accu en Android 9 Pie. Wel is er dan nog de hamvraag; komt het toestel met Google Play Services? De Mate 30-serie die eerder werd aangekondigd, komt niet met de Google-diensten. Dat zullen we tijdens de aankondiging horen, maar het lijkt er niet op. Wanneer de Huawei P Smart 2020 gepresenteerd wordt is nog niet bekend.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel