Huawei P Smart 2020 uitgelekt: dit is wat we kunnen verwachten

Huawei komt met een nieuwe smartphone voor de P Smart-serie. De Huawei P Smart 2020 is nu opgedoken in verschillende kleuren. Daarbij komen we ook de specificaties te weten.

Huawei P Smart 2020 opgedoken

Met de P Smart-serie brengt Huawei interessante toestellen uit voor een nette prijs. De fabrikant bereidt nu een ander nieuw model voor; de Huawei P Smart 2020, uiteraard de opvolger van de 2019-versie. Dankzij keuringsinstantie TENAA hebben we de verschillende specificaties ook al onder ogen gekregen. Het toestel zou op dit moment doorgaan onder de codenaam ‘Aquaman’.

Huawei P Smart 2020 L

Als de berichten kloppen, dan krijgt de Huawei P Smart 2020 een 6,3 inch OLED-beeldscherm met een Full-HD+ resolutie. We zien de notch, waarin de 16 megapixel camera zal zitten. Aan de achterkant voorziet Huawei het toestel van een triple-camera, voorzien van een 48 megapixel hoofdsensor, 2 megapixel dieptesensor en ook nog een 8 megapixel lens. Het is niet bekend of dit een groothoeklens is, maar die kans is wel aanwezig.

Kijken we verder naar de specs, dan zien we een 2.2 GHz octa-core processor, 4, 6 of 8GB aan werkgeheugen en 64 of 128GB aan interne opslagruimte. Huawei zou de P Smart 2020 willen leveren met een 3900 mAh accu en Android 9 Pie. Wel is er dan nog de hamvraag; komt het toestel met Google Play Services? De Mate 30-serie die eerder werd aangekondigd, komt niet met de Google-diensten. Dat zullen we tijdens de aankondiging horen, maar het lijkt er niet op. Wanneer de Huawei P Smart 2020 gepresenteerd wordt is nog niet bekend.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 278,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel