Huawei P10 Lite in de aanbieding bij Aldi voor 199 euro: dit moet je weten

Supermarkt Aldi stunt opnieuw met een smartphone. Dit keer kun je de Huawei P10 Lite voor 199 euro aanschaffen, zo staat in de folder. Wat is goed om te weten? We zetten de belangrijke details voor je op een rij.

Huawei P10 Lite bij Aldi

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe smartphone, dan kun je natuurlijk gebruik maken van ons onafhankelijk Koopadvies. Als je niet teveel geld uit wilt geven, dan is misschien de aanbieding van Aldi een interessante optie voor je. Vanaf donderdag 4 oktober 2018 is de Huawei P10 Lite in de aanbieding bij de supermarkt. Je betaalt voor het toestel een bedrag van 199 euro per stuk. Doorgaans kan het hard gaan met dergelijke aanbiedingen, waardoor het kan lonen om er vroeg bij te zijn.

Hoewel Aldi aangeeft dat het toestel op Android 7.0 Nougat draait, is voor de P10 Lite in juli de update naar Android 8.0 Oreo uitgebracht. Daarbij heeft het toestel een 5,2 inch Full-HD beeldscherm, is er 4GB aan RAM-geheugen, 32GB opslagruimte en een vingerafdrukscanner aan de achterkant. De Huawei P10 Lite is voorzien van een Kirin 658 octa-core processor en 3000 mAh accu. Voor het maken van foto’s is er een 12 megapixel camera en 8 megapixel front-camera.

Hoewel Huawei de update naar Android Oreo nog heeft uitgebracht voor de P10 Lite is de kans op een update naar Android Pie vrijwel uitgesloten. We verwachten wel dat er nog zo nu en dan een beveiligingsupdate zal verschijnen voor de P10 Lite. Dit is iets om rekening mee te houden. Onze ervaringen met de Huawei P10 Lite vind je ook terug in onze Huawei P10 Lite review.

De prijs van 199 euro voor het toestel is vrij scherp; op moment van schrijven kun je de P10 Lite elders aanschaffen voor rond de 250 euro. Echter zijn er wel veel concurrenten die wellicht interessant kunnen zijn. Denk aan de Moto G6 Play met grotere accu (en nu met interessante cashback). Zie ook ons koopadvies met beste smartphone tot 200 euro. Alle details over de Huawei P10 Lite vind je op de toestelpagina via onderstaande button. Heb je de P10 Lite aangeschaft? Lees dan zeker onze Huawei P10 tips.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 246,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel