Huawei P20 Lite ontvangt beveiligingsupdate februari 2019

Hoewel we dit jaar de nieuwe Huawei P30-serie zullen gaan zien, heeft de fabrikant ook nog de focus voor eerder uitgebrachte toestellen. Voor de Huawei P20 Lite staat de security-patch van februari 2019 klaar.

Februari-patch voor P20 Lite

Huawei rolt in Nederland een nieuwe update uit voor de Huawei P20 Lite. De smartphone die vorig jaar werd uitgebracht door de fabrikant, krijgt beveiligingsupdate februari 2019 aangereikt. Deze update werd begin februari door Google vrijgegeven en is dus nu aangekomen op de P20 Lite, zo meldt DroidApp-lezer Henk ons.

Huawei P20 Lite internet

Zover bekend brengt de update geen verdere veranderingen, los van verbeteringen in de beveiliging en mogelijk nog wat bugfixes. Het kan zijn dat niet iedereen direct de update binnen ziet rollen. Doorgaans gaat het om een gefaseerde uitrol, waardoor het even kan duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is.

Eerder gingen er al berichten rond dat Huawei bezig zou zijn met de update naar Android 9 Pie beschikbaar te stellen. Dat is deze update nog niet, de Pie-update voor de P20 Lite verschijnt vanaf medio april. Een maandje wachten dus nog.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel