Huawei P30 Pro ontvangt .153 update met tweevoudige weergave camera

Huawei rolt voor de Huawei P30 Pro een nieuwe update uit. Het high-end toestel van de Chinese fabrikant krijgt met de update extra camera-opties.

Huawei P30 Pro: .153 update

Er staat een nieuwe update klaar voor de Huawei P30 Pro. De smartphone werd zo’n 2-3 weken geleden ook al bijgewerkt met de .140 update, maar deze update brengt nog een aantal nieuwe functies. Met de vorige update werd beveiligingsupdate april 2019 al toegevoegd; dit blijft op april staan met deze update, al verwachten we over zo’n 2 weken nog de patch van mei.

Huawei P30 Pro dual mode camera

Met de vorige update heeft Huawei de camera voorzien van verbeteringen. Dit zagen we terug in de SuperZoom- en nachtmodus-prestaties. De nieuwe update die nu is verschenen, voegt de tweevoudige dual-weergave toe. Je kunt hiermee een video opnemen terwijl twee camera’s gebruikt worden. Eén hiervan is de groothoeklens. Bij de andere kun je kiezen voor een zoom tussen de 2x en 15x. Deze is tot 5x zoom optisch, dus zonder kwaliteitsverlies. Zo kun je een ander soort video maken van hetzelfde, terwijl je bij het ene beeld nog meer te zien krijgt, en bij het andere beeld meer ingezoomd bent.

De update voegt ook de zogenoemde ‘charmant’ functie toe aan de camera. Deze optie kan gebruikt worden bij de portretfoto’s waar je meer vervagingseffecten kunt gebruiken.

Huawei rolt de update vanaf nu uit. Wanneer de .153 update beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon.

Leestip: Huawei P30 tips: haal alles uit je P30, P30 Pro en P30 Lite

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 509,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel