Huawei P8 Lite: Android 6.0 Marshmallow nu beschikbaar in Nederland

In Nederland is Huawei begonnen met het updaten van de Huawei P8 Lite. De update naar Android 6.0 Marshmallow wordt voor dat toestel nu uitgerold. Eerder kreeg de Huawei P8 de update naar Marshmallow met de nieuwste EMUI-interface al.

Huawei P8 Lite: Marshmallow

De update naar Android 6.0 Marshmallow voor de Huawei P8 Lite is vanaf vandaag te downloaden. De update brengt naast Marshmallow ook EMUI 4.0. EMUI is de software-laag over Android van Huawei. Het versienummer van de update is B551 en de update is circa 1,51 GB groot. Eerder rolde Huawei de Marshmallow update al uit voor de Huawei P8.

Huawei P8 Lite

Downloaden en installeren

Op dit moment moet er nog even gewacht worden op de OTA-update. Mocht je graag Android Marshmallow op je P8 Lite al willen gebruiken, dan kan je via de website van Huawei de B551 firmware downloaden. Vervolgens pak je de ZIP-map uit en dien je het bestand ‘update.app’ in de map ‘DLOAD’ op je Huawei P8 Lite te zetten. Mocht die map nog niet aanwezig zijn, dan kan je die zelf aanmaken. Wanneer je dit gedaan hebt, kies je in het menu de systeem-toepassing ‘Updater’ waarna je de optie ‘lokale update’ kiest.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel